söndag 16 mars 2014

Mycket som händer nu bloggen

Hejhej bloggläsare 
Här åt vi lunch på ett poppis ställe här i byn, riktigt thailändskt ska det va!
Vi har gått och shoppat lite, hittade en ananastopp - det va mycket festligt! Och lite bilder på hur det ser ut häromkring 
Utgång på G
Va på baren
Bytte hotell till slumber party hostel och hade för en gångs skull med mobajlen till stranden 
Satt vid vattnet och drack lite öl innan en annan utgång 
Det var under den utgången, då vi återigen träffade på folk som skulle till koh phangan för full moon partyt som vi skakade hand på att nä - vi åker vi med! 
Vi hade kvar rummet här i ao nang, lämnade våra stora väskor och tog bara med oss det vi behövde, bokade två sängar på ett hostel vid haad rin-stranden och så drog vi igårmorse - kl 06.00 blev vi upphämtade. 
(Vem ens?)
Kom fram kl 12, hann chilla på stranden, duscha fixa och sen va det bara att ge sig ut :) köpa färg, måla på oss själva - sen fick vi svenska flaggor också för det märkte vi var ett bra sätt att få kontakt med folk! Blev inbjudna att spela Beerpong, lag Mikaela vann! Sen mötte vi Adam, hoppade lite eldhopprep och drack mojitobuckets - det var sjuuuukt mycket folk och väldigt mycket bara men kul ändå! 
Idag gick inte första bussen förrän kl 11 så vi har rest hela dagen! Minibuss+båt+riktig buss+minibuss igen!
Efter riktigas bussen blev vi avsläppta på ett sjukt oklart busstopp (se bilder) mitt i ingenstans där vi sen blev skjutsade sista biten! En våg tog min ena sko igår så fick åka hela vägen hem barfota!

Imorgon byter vi hotell igen och då blir det lite lugna dagar med filmtittande då vi båda är lite småkrassliga!

Varma kramar från Thailand 

1 kommentar:

  1. Så! Nu är mamma med på noterna igen. Härligt att se så mycket bilder och tack för bild sms;-) Här har vi redan fått april-väder så det både snöar och haglar. Grymt avis på värmen som strålar från era bilder...

    SvaraRadera